URBAN OUTFITTERS / STOCKHOLM

Takana mahtava 1.5 päivää Tukholmassa. Laatuseurana oma veli ja matkan varsinainen syy Lady Gagan keikka! On se kyllä sellainen showtäti. Huh! Ja kirsikkana sundaen päällä, Victoria’s Secretin kosmetiikkaan ja asusteisiin erikoistunut putiikki oli avannut edellisenä päivänä.

I just fell in love in Urban Outfitters. Mä niin todella tykkäsin siitä kaupasta. Olisin huolinut sieltä itselleni varmasti 90% tavaroista. 10% jotka olisi jäänyt hyllyyn, oli himpun verran liian erikoisia. Vielä vaatteitakin enemmän ihastuin kaikkeen pieneen tavaraan, kuten levysoittimiin, kirjoihin ja CrazyCatLady -mukeihin. Sellainen trendikkään ruotsalaisen ihmemaa. Siis katsokaa nyt tuota sovituskoppia! Veli löysi paidan, itse en mitään. Ensi kerralla sitten.

 

Täytyy kyllä sanoa, että vaikka meillä täällä Helsingissä on myös todella tyylikästä sakkia, niin kyllä ne tukholmalaiset vievät meitä tässä asiassa 6-0.

Uskalletaan olla erilaisia. Tiedetään mikä itselle sopii. ”Effortless chic”. Mun pää pyöri kuin pöllöllä, kun naiset olivat niin tyylikkäitä ja upeita.

IMG_0041

IMG_0044

IMG_0045

IMG_0046

IMG_0047

IMG_0051

IMG_0056

IMG_0057

IMG_0059

IMG_0063

IMG_0068

 

Urban Outfitters

Biblioteksgatan 5

Mainokset

2 comments

  1. Oi Emmi, olen niin kade! Ihmetyttää, että Gaga ei tullut Suomeen… Olisi ollut niin hauska nähdä tuo show! No fiksut toteutti sen :)

    1. No vähän kumma joo ettei tullut.. Meinasi jo katsomossa hermo mennä kun antoi Lady niin kauan itseään odotuttaa.. Onneksi oli kaljaa :) Mutta show oli UPEA! XX

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s