WEEKEND / POLTTARIT

Heippa taas! Tuntuu että on mennyt ikuisuus kun viimeksi loggasin itseni blogiin :) On ollut tässä vähän projektia, kuten paidattomia palomiehiä.. Eli siis ystävälläni oli polttarit lauantaina ja yksi yllätys (jonka olisin niin halunnut kertoa täällä, koska oli niin hieno idea!) oli vierailu Erottajan paloasemalla. 
Kaverit oli niin mukana siinä jutussa, ystävälleni muun muassa tehtiin terveystarkastus ambulanssissa, hänet puettiin univormuun, hän kiipesi yli kaksisataa rappusta sinne torniin, siis ne tamineet päällä. Puolessa välissä, eli noin sadan portaan kohdalla, oli alkanut olla reidet niin hapoilla ettei olisi millään jaksanut.. KUNNES, hra palomies ystävällisesti riisui padan pois, ja yhtäkkiä morsiamellakin riitti virtaa ylös asti ;)
Näin kaasona hommaa oli riittävästi, onneksi suunnittelu jakautui molempien kaasojen kesken. Lisäksi eräs ihana polttariporukasta hoiti risteilyn. Delegointi, delegointi.. Tein ihan omin pikku kätösin, tai no hieman myös kuvankäsittelyohjelman avulla, koko joukolle VIP passit. Oli hauskaa tehdä niitä. Pinkit (morsiamen lempiväri!) blingbling kaulanauhat kruunasivat kokonaisuuden!
Kaiken kaikkiaan siis erittäin onnistuneet juhlat! Tässä muutama kuva viikonlopulta. Mutta kyllä mä sen sanon, että ei vanha jaksa. Vieläkin heikottaa. Iso kiitos ihanille ja huumorintajuisille Erottajan paloaseman pojille! xx
Syliin vaan!
Jotenkin siis hirveen yllättävää, ettei loppuillasta ole kuvia. Tai siis ehkä ihan hyvä veto. Kiitos kaikille mimmeille! 
Mainokset

5 comments

  1. Vitsit, että näyttää olleen hauska ilta!! :) Nyt mäkin alan sit odottaa jonkun polttareita, että voi tehdä jotain tän tapaista :D

  2. Oli ihan mahtava! Olin niin last one standing, ja ylpeä siitä! :) suosittelen todella tuollaista ohjelmaa. KAIKKI tykkää :)

  3. Kivan kuuloiset polttarit ja hauska idea nuo VIP passit. Mistä nuo blingit kaulanauhat on muuten hankittu? Itsellä olisi suunnitelmissa tehdä avopuolison siskon polttareihin Victoria's Secret henkiset VIP passit niin tuo bling sopisi siihen täydellisesti :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s